SB-Finance voor elkaar

SB- finance voor elkaar ” is een manier om voor elkaar te zorgen bij langdurige arbeidsongeschiktheid en een alternatief voor de dure AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering) voor de ondernemer.

Bij SB-finance voor elkaar betaal géén premie die je maandelijks kwijt bent maar zorg je als ondernemers voor elkaar in tijde van ziekte.

Hoe werkt dit precies?

SB-Finance voor elkaar is een vorm van growdsurance voor alle ondernemers. Je betaald geen premie maar spaart een een vooraf afgesproken bedrag per maand. Spaargeld dat van jou blijft, en alleen bij arbeidsongeschiktheid van een mede ondernemer wordt een deel van jouw spaargeld ingezet. Hoe meer deelnemers er zijn hoe minder jij moet schenken. Je hoeft overigens nooit meer te schenken dan dat je maandelijks spaart.

Wie mag meedoen?

Iedere ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel kan meedoen. Het maakt niet uit of je vanuit een éénmanszaak, BV of VOF onderneemt, zolang je maar als ‘ondernemer’ wordt aangemerkt door de belastingdienst. Ook startende ondernemers en zwangere ondernemers zijn welkom.

Bij inschrijving moet je 100% arbeidsgeschikt zijn en jonger dan 60 jaar.